X

Cât de guvernabili sunt românii?

  Am auzit voci naționaliste care condamnau curentul iudeo-masonic și derivatele sale monarhice, masonice si liberale, care, toate, duc o […]

 

Am auzit voci naționaliste care condamnau curentul iudeo-masonic și derivatele sale monarhice, masonice si liberale, care, toate, duc o apriga propagandă conform căreia românii sunt un popor care NU se poate gospodări singur, fiind, deci, neguvernabil. Și, cică, nu-i adevarat! Adică, cum că românii sunt guvernabili si se pot gospodări!

Ca de obicei, greșesc ambele părți – și liberalii, și naționaliștii! Primii de hoți, liberalii fiind întotdeauna mâna hoață a strainilor în teritoriul românesc (fiind un partid fondat în totalitate de străini, reunind si astăzi predominant străini si elemente românești trădătoare), iar naționaliștii de proști si slabi cunoscători ai fiziologiei statului!

Motivele ambelor părți sunt diferite. Scopul ultim al liberalilor este reinstaurarea monarhiei străine, ceea ce ar transforma lupta pentru putere în joc de glezne, iar ei s-ar putea retrage liniștiți cu cele furate, fiind potentați locali și protejați pe viață. Așa cred ei, firește, pentru că Nicolae Carpathia le va rupe cururile.

Naționaliștii vor un guvern național, cu un amendament mititel: să-i sature pe ei!

Ambele părți sunt în eroare. Peste tot in istorie, populațiile sedentare au fost modelate de cantitatea și calitatea resurselor. Cu cât o populație era mai săracă, cu atât se impunea mai mult guvernarea ei! În special pentru a merge la furat prin vecini. Toți sărăntocii au fost guvernați în permanență!

Nu văd de unde ar atârna necesitatea poporului român de a fi guvernat! Desigur, s-ar găsi și între români o mâna de putori care să zică „Hai să facem un Guvern ca să ne plătească proștii!”. Însă Românul, ca produs biologic al acestui pământ, NU a avut niciodată necesitatea REALĂ de a fi guvernat! Nu a avut nevoie nici de cod pentru a se judeca, nici de armie pentru a se bate, nici de Stat pentru a se cununa! Pentru că Românul putea beneficia în mod firesc de HRĂNIRE DIRECTĂ – culegea, vâna și semăna!

De guvernare au avut nevoie englezii, austriecii, olandezii, ungurii sau germanii! Dacă nu furau cartofii din colonii, ăștia mureau de foame! Dacă nu o țineau mereu într-o guvernare expansionistă, nu aveau ce mânca!

NU, ADN-ul românesc este neguvernabil! Românul va pieri neguvernat, sa fie limpede! Orice institutie guvernamentală si orice slujbaș al guvernului (politician, milițian, jandarm, vătaf din administrație etc) sunt priviți de către românii neaoși ca niște paraziți si STÂRNESC O URĂ NATIVĂ. Românii munceau, făceau troc, își duceau copiii la biserică și cu asta basta! Problemele le soluționau după legi organice, în Sfatul Bătrânilor, numai că probleme nu prea erau. Românii NU se uneau și nu sînt uniți, pentru că n-au avut nevoie: nu trebuia să mearga peste nimeni la furat!

Guvernele au apărut odata cu liberalismul, cu cârciumarii, băncile și investitorii străini veniți la furat, odată cu puturoșii și doctrinele politice ale străinilor care NU aveau din ce trăi pentru că nu posedau pământ românesc care să-i hrănească!

ORICE forma de guvernare în România NU POATE POATE FI – ORGANIC VORBIND! – decât o structură parazită a unor interese străine! ESTE EA ALTCEVA? A FOST vreun guvern altceva?!

Ce om întreg la cap, care are lumina, hrană si resurse, ar vrea sa fie guvernat?! A fi guvernat înseamnă a plăti impozite – adică a susține paraziți, sub pretextul infrastructurii și a binelui comun: protecție, asistență sanitară, servicii publice etc. Are România așa ceva?! A avut cândva? Sunt românii sănătoși?! Sunt protejați?! Se înmulțesc ei?! Sunt bogați, deși terenul de sub ei este?! Răspuns: NU! Este rezultatul guvernărilor! Guvernul este FURT! Toate guvernele sunt străine și știu foarte bine că românii NU sunt guvernabili! De aceea scopul tuturor guvernelor a fost ERADICAREA elementului românesc și exacerbarea efectivelor forțelor de represiune polițienești!

Acest neam neguvernabil este ȚINUT în frâu de către un aparat polițienesc gigantic: nouă servicii secrete, cinci tipuri de poliție, Jandarmerie, administrație stufoasa și, bineînțeles, armată. TOATE ale Guvernelor, TOȚI paraziți!

De vreme ce populația scade, îmbătrânește, sărăcește, se îmbolnăvește si se tâmpește, este evident cine este dusmanul poporului român: guvernul! Între români si prosperitatea lor, sănătatea lor, libertatea lor, se află guvernul! Iar între Guvern și români, se afla forțele de represiune. Fără aparatul de represiune, toți guvernanții ar fugi ca gândacii, fără să pună mâna românii pe ei.

                                                                                                                 Gabriel LUPAN

Citiți și USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker