X

Marcel Ciolacu, declarații explozive: PSD nu mai este condus de un „tătuc”. Etapa excluderilor a fost depășită. Mesajul pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu, declarații explozive: Etapa excluderilor a fost depășită! Mesajul pentru Ludovic Orban 482

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD a declarat, la finalul ședinței de miercuri a noii conduceri PSD, de la Parlament, că s-au început demersurile pentru organizarea unui congres ordinar în luna februarie a anului viitor.

Marcel Ciolacu a declarat că, acum, PSD nu mai este condus de un „tătuc” și că vremea excluderilor din partid a apus, lăsând de înțeles că vor exista discuții cu toți cei care au plecat din PSD de-a lungul timpului, în vederea unor reveniri în partid.

”Nu s-a vorbit absolut nimic despre luat măsuri. Nu avem, cel puțin în CEX-ul de ieri, nu am primit niciun mandat de a primi sau de a da afară din partid. N-am vorbit în mod deosebit de oameni, am vorbit despre procedura prin care au fost excluși. Am stabilit că acest atribut de primire a oamenilor care au fost excluși să aparțină comitetului, în discuție cu șefii de organizații. Chiar voi încerca un sistem de videoconferință ca să nu mai vină de fiecare dată toți liderii la București. Vor trebui făcute discuții și cu parlamentarii care au plecat de bună voie. Trebuie să vorbim cu fiecare organizație din care aceștia au plecat”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a ținut să anunțe că PSD nu este preocupat să înainteze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

În curs de actualizare.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker