X

Incident armat în SUA: Două persoane au fost împușcate în parcarea unei școli; suspectul și-a tras un glonț în cap!

Un bărbat a împuşcat marţi doi adulţi în parcarea unei şcoli primare din Vancouver, statul Washington, după care, urmărit fiind de poliţie, s-a împuşcat singur în cap, într-un caz descris de autorităţi drept o situaţie de violenţă domestică, informează miercuri Reuters, potrivit agerpres.

În incident nu au fost răniţi elevi sau membri ai personalului de la şcoala elementară Sarah J. Anderson, conform declaraţiilor biroului şerifului din comitatul Clark şi ale autorităţilor şcolare din Vancouver.

#BREAKING 2 people shot in parking lot of Sara J Elementary School in Vancouver-see car with shattered window. Law enforcement chased the shooter in his vehicle he was found dead. Victims at the hospital #KOIN6NEWS #vanwa pic.twitter.com/p1Sdtw90oq

— Lisa Balick (@lisabKOIN) November 27, 2019

Citește și: Zi de doliu naţional în Albania. Bilanţul victimelor este în creştere!

Împuşcăturile au avut loc în jurul orei locale 3:15. PST. Un bărbat s-a îndreptat spre o maşină parcată şi a tras prin fereastră, a declarat reporterilor sergentul Brent Waddell.

Poliţia a primit o descriere a suspectului şi a vehiculului său şi a început urmărirea. Ulterior, suspectul s-a oprit şi a ieşit din maşină.

„Când a fost somat de poliţişti, a dus pistolul la cap şi s-a împuşcat”. Waddell a refuzat să facă comentarii despre starea victimelor sau a suspectului, spunând doar că toţi trei au fost duşi la spital.

BREAKING: Two women shot in the parking lot at Anderson Elementary in Vancouver. School had just been let out for the day. Clark County Sheriff still hasn’t confirmed fatalities. We’re expecting an update from authorities at 5:00. @KOINNews pic.twitter.com/e4yZvPJ8eu

— Jenny Young (@jennytyoung) November 27, 2019

Citește și: Trump declară RĂZBOI cartelurior de droguri mexicane: ‘Organizaţii teroriste!’

Exista un ordin de restricţie între suspect şi una dintre victime, iar suspectul a fost eliberat din puşcărie cu câteva zile în urmă, a spus Waddell.

Doi copii se aflau în maşină alături de cele două victime în momentul incidentului, dar nu au fost răniţi.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker