X

De ce nu iese nimeni în stradă pentru drepturile ursului care a agonizat ore în șir, de ce nu a ieșit nimeni pentru Alexandra? Atâta ipocrizie…


Românii se declară, în marea lor majoritate, mari iubitori de animale. Cu toate astea, cazul ursului din Timișoara a dovedit altceva. Ore în șir, trecători și autorități nu au făcut decât să se uite și să filmeze cum agonizează bietul animal care a fost lovit de o mașină.

Desigur, pentru drepturile acestor animale nu iese nimeni în stradă. Pentru drepturile copiilor nu iese nimeni în stradă, pentru tăieri de salarii și pensii nici atât, dar dacă e să Rezistăm, cu sau fără haștag, știind sau nu pentru ce rezistăm, o facem.

Unde ați fost când a dispărut Alexandra? Unde a fost Rezistul acela plin de tineri, frumoși și liberi, iubitori de păduri, animale și copii? Ați uitat să protestați pentru asta sau nu vreți să-i încurcați planurile președintelui chiar dacă știți că acest lucru nu e corect?

Cum puteți să nu ieșiți în stradă pentru dreptul la viață al oricărei ființe, mai ales când vorbim despre copii răpiți, violați, omorâți sau de animale maltratate. Unde e acea umanitate proverbială a celor de la #Rezist? Unde sunteți când există probleme adevărate? Unde sunt restul oamenilor? Nu știți decât să faceți poze pentru rețelele de socializare și să urlați acolo cât de nenorocit e statul, cât de nepăsători sunt oamenii…. ne scuzați, dar urlând pe internet nu faceți nimic, mai bine ați ieși să cereți niște capete atât în cazul Alexandrei, cât și în cazul bietului animal. Dar de ce s-o faceți? Doar nu vă pasă, nu?

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker