X

Tăriceanu nu mai intră în grațiile lui Ponta

După ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că a rămas plăcut impresionat de Ludovic Orban, premierul desemnat, Victor Ponta, partenerul politic a simțit nevoia să-i transmită lui Tăriceanu că întoarcerea la PNL nu este soluția agreată. Tăriceanu a semnat un acord de colaborare pentru formarea guvernului Orban și, în aceste condiții, spune Ponta, nu mai este la fel de convins că ALDE îl susține în continuare pe Mircea Diaconu.

Ponta a adăugat ironic, în legatură cu cota unică de impozitare cerută de ALDE, că Tăriceanu nu a aflat că nu mai este anul 2005 când a fost el premier și că suntem în anul 2019 când mai potrivită este o cotă progresivă de impozitare. Ponta a mai spus că ALDE a venit la negocierile pentru guvern cu teme care `nu au nicio legatură cu oamenii’.

„Cei de la ALDE s-au întors la PNL, sunt liberali, până la urmă era normal, nu e nicio suparare”, a zis Ponta. „Toate acele teme (discutate de PNL cu celelalte partide, inclusiv ALDE) sunt politice, nu au nicio legatură cu oamenii. Și USR și ALDE și PMP au venit numai cu teme care-i interesează pe ei, oameni politici”, a adaugat Ponta.

În legatură cu cota unica de impozitare, liderul Pro Romania a zis râzând: `Dl Tariceanu nu a aflat că nu e 2005, e 2019′.

Una peste cealaltă, nu înțelegem nici când Victor Ponta a avut vreodată teme pentru oameni, ci nu teme pentru propriul interes.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker