X

Islanda: Un vulcan scoate sunete misterioase


Scris de Departamentul de Informații România (DIR) pe sâmbătă, 12 octombrie 2019Publicat în: Mistere și Paranormalby “Zgomotele ciudate care sunt emanate de vulcanul Heroubreio i-au pus pe gânduri pe observatori, care nu le pot explica. Vizitatorii vulcanului din nord-estul Islandei nu au fost capabili să determine dacă bubuiturile persistente provenind dinspre Heroubreio sunt cauzate de o avalanşă, alunecare de teren, sau de cu totul altceva. […]

“Zgomotele ciudate care sunt emanate de vulcanul Heroubreio i-au pus pe gânduri pe observatori, care nu le pot explica.

Vizitatorii vulcanului din nord-estul Islandei nu au fost capabili să determine dacă bubuiturile persistente provenind dinspre Heroubreio sunt cauzate de o avalanşă, alunecare de teren, sau de cu totul altceva.

Salvamontiştii din zona vulcanului au fost primii care au raportat zgomotele produse, care au durat aproximativ 30 de secunde.

Ieri, echipele de salvare islandeze care căutau un grup de turişti francezi au anunţat zgomote asemănătoare unei avalanşe. Turiştii au fost găsiti, dar avalanşa s-a dovedit inexistenţă.

Incidentul a pus pe gânduri localnicii şi cercetătorii. La o inspecţie amănunţită, nu s-a găsit nicio dovadă a vreunei avalanşe – ci doar bubuituri inexplicabile.

Recent, au fost raportate mai multe avalanşe în munţii Islandei, fenomen foarte neobişnuit în timpul lunilor de vară – care, la o cercetare amănunţită s-au dovedit alarme false. Tomas Johannesson, un meteorolog al Biroului de Meteorologie, a anunţat că intenţionează să descopere sursa acestui mister.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/islanda-un-vulcan-scoate-sunete-ciudate—221765
  2. Foto: Wikipedia

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: [email protected]

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker