X

Guvernul SUA folosește un sistem secret numit Scrisori de Securitate Națională (National Security Letters – NSL), care sunt emise de către FBI pentru a avea astfel acces la zeci de mii de înregistrări de diferite tipuri


by “Prin intermediul acestor NSL, FBI-ul poate solicita înregistrările financiare de la orice instituție, de la bănci la cazinouri, toate înregistrările telefonice, informații privind abonații, rapoarte de credit, informații despre ocuparea forței de muncă, precum și toate email-urile țintei, adresele de email și pseudonimul tuturor celor care au contactat contul […]

“Prin intermediul acestor NSL, FBI-ul poate solicita înregistrările financiare de la orice instituție, de la bănci la cazinouri, toate înregistrările telefonice, informații privind abonații, rapoarte de credit, informații despre ocuparea forței de muncă, precum și toate email-urile țintei, adresele de email și pseudonimul tuturor celor care au contactat contul respectiv.

Cei care au primit NSL de la FBI trebuie să păstreze secrete aceste solicitări sub motivul că ar fi informații externe. Nu există nicio condiție preliminară necesară pentru a obține aprobarea instanței pentru toate solicitările biroului federal. Nicio cerere nu a fost respinsă până în acest moment. Ulterior, Patriot Act a înlesnit procesul de obținere a NSL de către FBI.

Conform înregistrărilor Congresului, au existat peste 50.000 de solicitări FBI de tip NSL în ultimii trei ani. Aceste înregistrări însă nu includ și numeroasele situații în care FBI a fost extrem de „persuasiv“ în a convinge divulgarea unor informații fără a face uz de un NSL.

 

Nici nu se mai pun la socoteală solicitările FBI făcute doar pentru a afla cine este deținătorul unui anume cont de email. Statisticile privitoare la NSL au evidențiat totodată faptul că acestea nu conțin un număr foarte mare de citații administrative emise de către FBI, citații care au nevoie doar de aprobarea unui membru al biroului local de procuratură al SUA.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10290
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!Citiți și…

Rasism: Un tânăr alb din Chicago, sechestrat, torturat în direct și obligat de patru negri să îl înjure pe Donald Trump

15 ani de cand NATO a bombardat Serbia ucigand 3000 de civili in numele „democratiei”! ONU si NATO sint doua organizatii criminale care au ucis in numele fantasmagoricei „democratii”!

Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului

Edward Snowden, fost consultant NSA, despre cenzura „fake news”: „Răspunsul la fenomenul „fake news” nu este cenzura, ci adevărul! Gândirea critică este mai importantă ca oricând”

Legea Comisiilor Militare (SUA) – dreptul fundamental la libertate individuală este azi de domeniul istoriei

SUA: Războiul pornit împotriva libertății de exprimare

Ungaria: George Soros, atac frontal asupra țării

LSD și Controlul Minții

Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !

Ecuadorul a a blocat „sistemele” de comunicare cu exteriorul” ale lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, refugiat în ambasada sa din Londra

A avut Karl Marx dreptate?

Un site francez de stânga cere referendum pentru ca heterosexualitatea să fie interzisă: Încurajează „homofobia” și „rasismul”

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: [email protected]

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker