X

Klaus Iohannis, prima reacție după ce Guvernul Dăncilă a fost demis LIVE TEXT și VIDEO

Klaus Iohannis, prima reacție după ce Guvernul Dăncilă a fost demis LIVE TEXT și VIDEO 72

Președintele Klaus Iohannis va face declarații de presă la ora 15.30, anunță Administrația Prezidențială. Anunțul apare la puțin timp după ce Guvernul Viorica Dăncilă a căzut în Parlament în urma moțiunii de cenzură a Opoziției. 

MOŢIUNEA DE CENZURĂ a trecut. Guvernul Dăncilă a căzut, 238 de parlamentari au votat „pentru”

Ce spunea Iohannis miercuri

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că îşi doreşte foarte mult ca moţiunea de cenzură să fie adoptată de către Parlament, arătând că, în cazul în care acest document va fi votat, în jurul PNL va fi construit un guvern care va asigura o „tranziţie serioasă, ordonată, până la alegerile parlamentare”.

„Vreau să fiu foarte clar, ca să nu încapă îndoială şi să nu capete glas cârcotaşii, pentru că e plin de ei peste tot, şi acolo, şi acolo, şi în stânga şi în dreapta, nu vă faceţi iluzii: eu îmi doresc foarte mult ca moţiunea de mâine din Parlament să fie încununată de succes, acest Guvern eşuat, în derută, trebuie să plece acasă, iar voi sunteţi cei în jurul cărora se va construi un guvern care va asigura o tranziţie serioasă, ordonată, până la alegerile parlamentare”, a spus Iohannis la reuniunea regională a organizaţiilor PNL Bucureşti-Ilfov.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker