X

SCANDAL ÎN PRO ROMÂNIA – PONTA ATACAT DE TUDOSE ȘI BĂNICIOIU!


Aseară membrii Pro România au luat cina la reastaurantul Casa Di David din parcul Herăstrău. Surse sigure ne-au relatat că au fost prezenți președintele Pro România, Victor Ponta, fostul premier Mihai Tudose, deputatul Nicu Bănicioiu, dar și alți membri importanți ai partidului.

         Se pare că după ce au păstrat discuția la un nivel amical, consumând câteva pahare în așteptarea mâncării, Mihai Tudose și Nicu Bănicioiu au început să-i reproșeze lui Victor Ponta faptul că dacă partidul nu trece pragul de intrare în Parlamentul European ar fi din vina acestuia. Răspunsul lui Ponta a fost unul foarte dur, reproșându-le lui Tudose și Bănicioiu că au băut prea mult. Discuția a degenerat, cei doi i-au amintit lui Ponta că este plagiator și că atârnă greu în ochii alegătorilor toate problemele pe care le-a avut, de la numirea lui Kovesi în fruntea DNA, legăturile cu SIE, până la întâlnirile de taină cu capii Statului Paralel.

Surse noastre ne-au spus că cei prezenți la cina de aseară au părăsit pe rând localul de lux din Herăstrău, înainte de a le i se aduce comanda.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Email Copy Link Print Mai mult

Citește mai mult

Alte știri

citește și

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker