X

Iohannis a fost întrebat cu cine s-ar simţi mai confortabil într-o cursă pentru prezidenţiale între Dragnea sau Tăriceanu. Cum a răspuns

Iohannis a fost întrebat cu cine s-ar simţi mai confortabil într-o cursă pentru prezidenţiale între Dragnea sau Tăriceanu. Cum a răspuns 534

Foto: Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la afirmaţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, că duminică se va anunţa candidatul social-democraţilor la prezidenţiale, că în acea zi se va anunţa doar că social-democraţii au pierdut alegerile.

„Eu nu cred că se va anunţa mare brânză duminică seara, decât că au pierdut alegerile”, a afirmat Iohannis.

Întrebat cu cine s-ar simţi mai confortabil într-o cursă pentru prezidenţiale între Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu, el a răspuns: „Cel mai confortabil mă simt împreună cu românii într-o cursă prezidenţială. (…) Atât ne mai lipseşte: ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la preşedinţie”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că va anunţa duminică seară, după alegerile europarlamentare, dacă va candida la prezidenţialele din toamnă.

Întrebat marţi, la Adevărul Live, dacă s-a hotărât să candideze sau nu la prezidenţiale, Dragnea a răspuns: „După alegeri, chiar duminică seară o să anunţăm”. Ulterior, el a adăugat că susţine în continuare ca alianţa PSD – ALDE să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale din toamnă, precizând că duminică seară nu va face un anunţ „spectaculos”. 

Citește mai mult

Alte știri

citește și

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker