LIVIU DRAGNEA: AȘ ÎNCEPE CU “ONORATĂ INSTANȚĂ “


Președintele Liviu Dragnea a ținut un discurs plin de patriotism la Dumbrăveni. Acesta a vorbit și despre europenii care condamnă România, de parcă aceștia ar ști ce se întâmplă în țară. Liviu Dragnea chiar l-a întrebat pe primarul comunei dacă vreunul dintre acești străini a călcat prin Suceava să vadă ce ce întâmplă.

“Hai să vedem ce am furat. Am furat pământ și am început să-l lucrăm, am furat lacătele de la spitale și am început să le deschidem, am furat birocrația și lenea și am dat subvenții la timp pentru agricultorii noștri; am început să furăm rușinea și să avem demnitatea de-a fi români. Am început să furăm din abuzuri. Am furat resemnarea și am început să le redăm speranța românilor.

Nu este ușor, pentru că luptăm împotriva unor perverși care nu-și iubesc țara.

Da, eu sunt ținta lor. Până acum nu m-au lovit decât la coloană, dar tot dreaptă rămâne. Nu o să fac pe ghiocelul. Nu pot să fac așa ceva. Puteam să stau și eu ca ghiocelul și să vând partidul la bucată sau să-l dau direct la SRI sau lui Iohannis. Nu mai facem PNDL, nu mai ridicăm satul românesc, nu mai ajutăm fermierii că se supără străinii. Dacă intră produsele noastre pe piață ies ale lor, normal, că nici ei nu sunt proști.

Eu sunt convins că PSD va merge până la capăt. Capătul nu este unde vor ei, capătul este atunci când scăpăm de ploșnițele din această țară.

Ceea ce trebuie să faceți este să spuneți adevărul în fiecare zi. Noi am avut cea mai mare provocare pe care a avut-o vreun partid vreodată”.

“Am făcut mai multe decât scrie în broșurica aceea care se duce la oameni. Și pe de altă parte ce avem? Noi suntem ciuma roșie, noi am furat salariile? Nu, noi am dat. Păi noi suntem ciuma roșie sau ei care au tăiat, fără să clipească, salarii și pensiile, ba chiar le-au și impozitat. Ei vorbesc de corupție care-l au pe ăla de a furat 6 case și nu vrea să dea banii nici acum?

Răzvna Cuc o să spună la un moment dat ce s-a întâmplat la Ministerul Transporturilor pe vremea lui Orban.

Dacă îmi spune cineva că Iohannis a făcut ceva bun pentru români în afară de-a vorbi de rău de propria țară. Atunci când vorbește. Pentru că afară stă tăcut și cu capul plecat.”

Sigur că europenii au fost supărați că am venit cu programul pentru lână, de exemplu, ei voiau să se ardă în continuare. Acum lucrurile o iau pe calea normală. Am vorbit la Giurgiu cu fermierii de acolo care m-au întrebat ce să facă că din trei tiruri doar unul e românesc.

Și noi ce să facem? Să plecăm capul?

Ce pot face niște europarlamentari hotărâți, curajoși? Să se bată pentru România.

Eu voi propune săptămâna viitoare o lege împotriva calității duble. Dacă mai vin cu marfă proastă în țară să le scoatem magazinele din țară.

Ce? Noi suntem niște fricoși, momâi, că ne sperie cu dosare? Cine? Unii care au fost torționari, ca Lazăr?”

De asemenea, președintele a vorbit despre pensii, salarii și pensii. Acesta a insistat ca reprezentanții județului să comunice mai mult. Să le spună românilor că se pot mări și salariile, și pot fi bani și la bugetul de stat.

Trebuie să vă luptați cu minciuna!

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Email Copy Link Print Mai mult

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker