Ce se întâmplă când ești un procuror securist de ultima speță? Te alegi cu o pensie de aproape 30.000 de lei pe lună!


Este de netăgăduit că Augustin Lazăr a fost un procuror comunist, că a ținut oameni în beciurile comuniste. Nu infractori de drept comun. Ci luptători anticomuniști. Iar procurorii care făceau asta, care erau desemnați să facă asta, erau ai Securității. Lucia Hossu Longin a spus despre Lazăr că ea crede că este ofițer al Securității. Și credem că realizatoarea Memorialului Durerii nu prea are cum să se înșele. A aflat prea multe, a retrăit alături de călăi și de victime prea multe ca să se înșele. Pe Augustin Lazăr nu îl deranjează cam nimeni. PSD, ALDE și câteva instituții de presă. În rest, tăcere. O tăcere a mieilor.
În ciuda revoltei generale, dar tăcute, în societate, după apariția declarațiilor clare ale victimelor lui Augustin Lazăr, presa de casă a securității, oamenii politici legați de zona securității sau chiar ei înșiși securiști încearcă să stingă focul cât mai repede. De unde și decizia lui Lazăr să ceară pensionarea. Mai este timp, se termină campania electorală, după alegeri poate se alege cu un mandat la CCR. Doar are în mână telecomanda cu care îl controlează pe cyborg-ul de la Cotroceni. Chiar și fără indemnizația de judecător Constituțional, Lazăr sfidează încă o dată tot ceea ce a însemnat mișcare de rezistență împotriva comunismului. Comunistul care îi ținea pe anticomuniști în camerele de tortură din închisorile comuniste va primi aproape 30.000 de lei pe lună.
Victimele comuniștilor, aproape că sunt jignite în această țară. În definitiv, cum ar putea fi într-o țară în care securitatea are partide oficiale precum USR, Plus sau Pro România, are politicieni pe care i-a cocoțat la conducerea unor partide, cum este cazul PNL. Asta pe zona oficială. La toate se adaugă și infiltrații din toate partidele.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker