LAZĂR ÎI TÂRĂȘTE PE DIZIDENȚI ÎN PROPRIA SA MOCIRLĂ


Opinia publică a căzut de acord că ideea lui Augustin Lazăr de a transfera spre deţinuţii anticomunişti premiul de la GSD este mizerabilă.

Jurnalistul Ion Cristoiu încearcă să găsească o explicaţie pentru acest gest, afirmând că Lazăr dă o lovitură campaniei anticomuniste.

”Domnul Augustin Lazăr are în buzunar decizia de pensionare și tot ceea ce face la ora actuală este o mare enigmă deoarece tot ce face, inclusiv această idee aberantă de a da premiul GDS lui Iulius Filip, nu face altceva decât să adâncească scandalul și să administreze lovituri cumplite campaniei anticomuniste”, spune jurnalistul.

Augustin Lazăr vrea să îi târască pe dizidenţi în propria sa mocirlă.

“De regulă, într-un asemenea caz, și aici mă miră de ce el nu a fost tăiat din rădăcină, se curmă prin demisie sau prin tăcere. Dacă ați observat, în ultima vreme, domnul Augustin Lazăr nu numai că nu tace, că oricum iese la pensie și îl vom uita, face tot ce este posibil pentru a vârî și mai tare în mocirlă pe acești anticomuniști”, continuă editorialistul.

Procurorul general Augustin Lazăr se poartă ca un fel de vârf al fostei securităţi.

“Îmi dă mai mult impresia că domnul Lazăr este un fel de de vârf al fostei securități care vrea să ne arată că deținuții politici erau de fapt niște deținuți de drept comun și că anticomuniștii sunt niște fripturiști”, a declarat Ion Cristoiu

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker