„Traian Băsescu nu este vreun bătrânel cârcotaș”

Ziaristul Traian Guminski postează pe Facebook un text foarte virulent la adresa lui Traian Băsescu.

„Traian Băsescu nu este vreun bătrânel cârcotaș care o arde pe Facebook între două pensii. Este un politician însetat de putere, care nu concepe că vremea lui a trecut. Nicio problemă până aici, fiecare cu frustrările și psihozele lui… Ceea ce deranjează este tupeul lui Băsescu și modul în care vorbește ca un simplu cetățean, care nu a avut nicio responsabilitate în viața lui,” scrie ziaristul Traian Guminski pe Facebook.

Băsescu plânge de mila românilor, deși în mandatul lui aceștia au fost trimiși în cea mai cruntă mizerie.

“Ne spunea că ar trebui majorate indemnizațiile pentru creșterea copiilor, deși el este cel care le-a luat banii și le-a pus trimis pe mame la muncă încă din primul an de viață al copilului, declarând ironic că România este o țară de „mămici și bebeluși”. Plânge de mila românilor, deși în mandatul lui aceștia au fost trimiși în cea mai cruntă mizerie”, adaugă ziaristul.

A patronat o adevărată mafie şi se poate spune că a fost preşedintele care a încurajat dezbinarea românilor.

“A tăiat pensiile și salariile, dar a girat desfrâul demnitarilor din bani publici. Îi înfierează pe corupți, deși a patronat o adevărată mafie şi se poate spune că a fost preşedintele care a încurajat dezbinarea românilor, chiar dacă astăzi face pe eroul în faţa românilor de peste Prut, fiind, poate, singurii care îi mai pot acorda votul în schimbul unor iluzii livrate de către acesta”, spune Guminski.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker