OAMENII NU VOR MAI SUPORTA ACUZELE GENERALE LA ADRESA PSD

Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş, consideră că retorica bazată pe acuzaţiile de hoţie va provoca replici din partea susţinătorilor PSD.

Liderul maramureşean pleacă de la constatarea că unii nu acceptă ca justiţia să se facă în sala de judecată şi vor să o coboare în stradă.

„S-a ajuns la această situație în care încet încet justiția coboară în stradă în România. Este o zi rușinoasă pentru întreaga societate românească, pentru că justiția trebuie să fie făcută în sala de judecată. Vorbim despre un proces, cineva acuză, cineva se apară, iar cei care vor da verdictul final vor fi judecătorii și nimeni nu va putea să contrazică într-un fel sau altul decizia judecătorilor. Ea va trebui să fie acceptată de toată lumea”, arată liderul PSD Maramureş.

Contrareacţiile nu vor întârzia să apară.

“Clasa politică ar trebui să fie modele pentru societate și, în loc să ne acuzăm reciproc în fiecare zi de hoție – deocamdată asta e opoziția în România, că se întâmplă vreo lege, e hoție, că se întâmplă vreun act administrativ, e hoție. Toată această retorică preluată de opoziție până la cel mai mic sat din România, orice act administrativ este deja acuzat de hotie. Lucrul asta va genera o contrareacție din partea cealaltă”, spune Gabriel Zetea.

Oamenii nu vor mai suporta acuzele generale la adresa PSD.

“La un moment dat, nu vor mai suporta toate aceste acuze la nivel general impotriva PSD și vor riposta și mi-e frică de ce se va întâmplă în campaniile electorale care urmeaza și care vor genera foarte multe orgolii și foarte mult sentiment. În momentul în care va continua toată această retorică a opoziției vizavi de hoția imaginară din România. și felul în care vor reacționa și susținătorii PSD, pentru că se va întâmplă în acest lucru”, declară Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker