AUGUSTIN LAZĂR JIGNEȘTE FOȘTII DEȚINUȚI POLITICI


Augustin Lagăr… Lazăr, ne scuzați pentru greșeală, nu numai că sfidează o țară întreagă, dar își bate joc și de foștii deținuți politici.

Procurorul torționar al României a avut tupeul incredibil de-a dedica premiul ridicat de la GDS foștilor deținuți politic din România, printre care și Iulius Filip, cel a cărui eliberare a refuzat-o din postura de președinte al comisiei de eliberare de la penitenciarul Aiud, funcție deținută înainte de 1989.

După ce i-a refuzat eliberarea condiţionată din infernul de la Aiud, procurorul general Augustin Lazăr spune că transmite premiul primit de la GDS lui Iulius Filip.

Lazăr o ia pe departe ca să creeze suspans.

“Doresc să mulțumesc Grupului pentru Dialog Social pentru acordarea premiului GDS pe anul 2018. Sunt deosebit de onorat pentru primirea acestei distincții, pe care o consider o recunoaștere a eforturilor și rezultatelor Ministerului Public în lupta anticorupție, în apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, în consolidarea statului de drept”, zice Lazăr.

Apoi, procurorul general aruncă bomba sa infectă.

“În acest context, am luat decizia de a transmite premiul GDS celor care – cu prețul vieții sau al unor suferințe inimaginabile – au făcut posibil ca astăzi noi să ne putem exprima liber, să trăim într-o societate democratică, să revenim acolo unde ne este locul, în Europa.
Transmit acest premiu domnului Iulius Filip și tuturor dizidenților din cadrul Asociaţiei foştilor deţinuţi politici din România, o dată cu asigurările mele că astăzi Ministerul Public este o instituție care activează la cele mai înalte standarde profesionale”, spune Augustin Lazăr.

Nu credem că Iulius Filip va accepta acest premiu murdar.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Email Copy Link Print Mai mult

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker