Sondaj. De ce este Liviu Dragnea contestat sau apreciat? Mai poate fi scoasă demonizarea din politica românească?

Sondaj. De ce este Liviu Dragnea contestat sau apreciat? Mai poate fi scoasă demonizarea din politica românească? 817

foto: Agerpres

Liviu Dragnea, liderul celui mai mare partid din România, considerat drept cel mai influent politician al momentului, se află în centrul unei adevărate campanii care îmbină toate elementele manipulării politice.

Președintele PSD, despre care se spune că este omul care conduce de fapt România, este contestat de adversarii politici și apreciat în propriul său partid. După alegerile parlamentare din decembrie 2016, Liviu Dragnea se află în centrul unei adevărate campanii, prin care se dorește crearea unei imagini negative. Se spune despre Dragnea că este dictator, că ia decizii de unul singur sau că se consultă cu doi-trei oameni apropiați, că este răzbunător cu cei care îl contestă.

Despre problemele penale nici nu mai rost să amintim. Totul pare să fie făcut ca la manual. Multe din aspectele teoretice se regăsesc și în practică, în special în ultimii trei ani și îl vizează direct pe liderul PSD.

Nu spunem că se încearcă demonizarea lui Liviu Dragnea, dar tehnici de demonizare se aplică în mod real. În spațiul public se acreditează ideea că Liviu Dragnea este naționalist și antieuropean, fără să se prezinte și dovezi în acest sens. La fel este și teoria lansată și susținută în spațiul public potrivit căreia scopul lui Dragnea este să dea legi pentru a scăpa de o eventuală condamnare.

Toate sunt doar lozinci, care din păcate sunt rostogolite în spațiul public și în cel virtual.

Urmăriți integral materialul prezentat, vineri, de Răzvan Dumitrescu, la „Subiectiv Față în față”, și votați cu PRO sau CONTRA prin sms la 1272 (0,6 euro/sms, TVA inclus) la următoarele întrebări:

1. De ce este Liviu Dragnea contestat sau apreciat?

2. Ar trebui scoasă demonizarea din politică?

 

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker