Revolta lui Badea: TVR incurajeaza consumul de droguri


Comunicat scandalos emis de TVR dupa ce procurorii DIICOT au anunţă că au început urmărirea penală faţă de jurnaliştii Emanuela Zeicescu şi Claudiu Popa, pentru deţinere de droguri pentru consum.

Ce comunica TVR cu privire la Emma Zeicescu:

– Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoana doamnei Emma Zeicescu;

– Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;

– SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat;

– SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne.

Comunicatl e complet aberant. Nu are importanta ce raporturi de munca are jurnalista cu TVR cat timp ea prezinta pe postul public. Apoi se anunta in comunicat ca s-a luat la cunostinta. Iar nu se spune nimic. Iar daca vorbim de ultimul punct se poate spune ca este total confuz. Deci nu s-a luat o masura concreta dar parca ne-a luat pe noi de prosti cu 3 fraze obosite.

„Comunicatul DIICOT e pe site-ul aceste institutii si e public. Concluzia: TVR(televiziunea publica) incurajeaza consumul de droguri, inventand scuze puerile! Super!”, a scris Mircea Badea pe pagina de Facebook.Realizatorul Antena 3 are dreptate. Cat timp nju exista nici macar o sanctiune inseamna ca TV nu are nimic impotriva acestor obiceiuri. Bataie de joc pe bani publici.

La Realitatea TV, situatia este un pic diferita. Edward Pastia, directorul executiv al Realitatea TV, anunţă că jurnalistul Claudiu Popa rămâne angajat al postului de televiziune, deşi nu va mai apărea pe ecran.

„Claudiu Popa se declară nevinovat. Noi îl credem şi îl susţinem. Date fiind însă comunicatul DIICOT şi reacţia mass-media, o să îl retragem de pe ecran până la lămurirea situaţiei. Dat fiind faptul că îl susţinem, o să lucreze în redacţie„, a declarat Pastia pentru Stiri pe surse.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker