Realitatea TV a hotarat ce face cu Claudiu Popa


Procurorii DIICOT anunţă că au început urmărirea penală faţă de jurnaliştii Emanuela Zeicescu şi Claudiu Popa, pentru deţinere de droguri pentru consum, fiind depistaţi în luna august, la un festival de la Buftea.

„Prin ordonanţa din data de 02.10.2018, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu”, au precizat reprezentanţii DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Cu toate acestea, Edward Pastia, directorul executiv al Realitatea TV, anunţă că jurnalistul Claudiu Popa rămâne angajat al postului de televiziune, deşi nu va mai apărea pe ecran.

„Claudiu Popa se declară nevinovat. Noi îl credem şi îl susţinem. Date fiind însă comunicatul DIICOT şi reacţia mass-media, o să îl retragem de pe ecran până la lămurirea situaţiei. Dat fiind faptul că îl susţinem, o să lucreze în redacţie„, a declarat Pastia pentru Stiri pe surse.

Jurnalista Emma Zeicescu s-a retras in concediu medical. Aceasta spune ca a intrat in concediu medical

”Cand corpul iti spune in mod abrupt ca trebuie sa iei o PAUZA si sa te ODIHNESTI, e semn ca trebuie sa inveti sa pui mai mult pret pe SANATATE! Ne vedem peste o saptamana la tv! #ConcediuMedical”, a fost mesajul jurnalistei. Este posibil ca perioada sa fie mult mai mare decat spune Emma Zeicescu.

TVR a facut cateva precizari.

Ca urmare a solicitărilor primite din partea mass media referitoare la situatia Emmei Zeicescu, realizator TV, SRTv face următoarele precizări:

– Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoana doamnei Emma Zeicescu;

– Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;

– SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat;

– SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne, se arată în comunicatul transmis de către TVR.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker