Ce a pățit românaca care a postat imaginile cu votarea de la Londra de la trolii #boicot

Am revenit după această blocare. Ce vreau să spun este că de sâmbătă de când am pus pozele din Londra unde noi am votat, am fost bombardați cu sute de cereri de prietenie, ceva anormal , și câte 50 pe zi. Apoi au început provocările, jignirile. Tot ce spuneam făceau praf. Iar în privat ne-au bombardat cu obscenități și pornografie. O furie virtuală rar întâlnită. O ura descătușată greu de înțeles.
Am trăit zile triste.

Mi-e milă de toți. M-am convins încă odată că această campanie așa-zisă rezist a încărcat oamenii cu multă ură, furie și răutate. Iar tot ce este rău vine de la cel rău.

O anume parte a României nu se mai află de mult în creștinism.
Par. Rafail de la Essex spunea într-o conferință. Omul din Occident (Anglia) este educat cu o anume politețe care îl face ca și atunci când nu mai are credință să fie decent. Pe când românul, atunci când își pierde credința coboară în cele mai de jos trepte ale existenței umane.
Trist dar adevărat.

Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa [email protected]


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker