Susținătorii mitingului diasporei din august o acuză că e pleava societății pentru că a votat la Referendum

Sursă: Paul Gabriel Andrei Facebook

Ca să înțelegeți cu ce oameni lucrăm:

Pe 10 august a fost protestul diasporei. Știm cu toții ce s-a întâmplat atunci. Toată lumea era la picioarele diasporei compuse atunci numai din oameni de valoare, care au venit în tara de la mii de kilometri să ne dea o lecție de moralitate și civism. I-am așteptat cu flori întinse pe asfalt.

Acum au votat 126.239 români din cei 672.178 înregistrați pe liste. Procentul de prezenta înseamnă 18,78 la sută. Afară unde nu trebuie doar sa treci strada pentru o ștampilă. E o cifră incredibilă.

Eeeh, ați văzut acum reacțiile la adresa românilor de afară?
„S-au dus afara să câștige bani, să ne lase! ”
„Dacă erau băieți deștepți, se descurcau aici”
„Dacă au ales sa trăiască acolo, să accepte obiceiurile de acolo, e alegerea lor”

Pe lângă astea avem și celebrele „homofobi, închiși la minte, prosti, oameni din Evul Mediu, cretini”. Pentru alte apelative de genul întrați pe pagina familiei din Norvegia care a bătut 400 km pentru o ștampilă.

Brusc, diaspora s-a transformat din elită în pleava societății. Stau și mă gândesc, bă unora nu le e puțin rușine, măcar un pic?

Ăștia sunt oameni care dau altora lecții. Oare cum merg ei pe stradă fără coloană?

Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa [email protected]


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker