Diaspora: „Cei din afară au votat să nu vedeți ce vedem noi”

O româncă din Belgia spune de ce au votat românii din străinătate și nu votat românii din țară. În timp ce unii au boicotat secţia de la şcoala de vis-a-vis (în țară), românii din afară au făcut zeci de kilometri pentru a pune ştampila pe întrebarea-capcană.

Când oamenii, cei deștepți, se întorceau pe partea cealaltă, duminică dimineaţă la ora șase eu m-am trezit. La 7 am pornit spre Bruxelles. Sunt 65-70 km distanță de la mine de acasă. La ora 8 am pus ștampila unde am vrut eu.Când toti ceilalți ce se învârteau de pe o parte pe alta in singura lor zi liberă, probabil duminica, eu m-am dus să votez să nu ajungă și acolo ce este aici.

E bine ca s-au odihnit. Am votat noi și pentru ei, n-am pus ștampila doar pentru noi. Și… nici umbra lui Dragnea nu a fost în mintea noastră. Când ne-am întors acasă, am avut timp sa ne ducem și la Sfânta Liturghie. Așa a început ziua, altii poate ca au început-o mai târziu. Asta am făcut eu.

Soţul meu a lucrat sâmbătă seară şi s-a dus să voteze imediat după muncă. Deci în total am făcut două drumuri pentru a pune două ştampile. Toți de afară au votat ca voi să nu trăiți si să vedeți ce vedem noi. Pe toti i-a durut în cot de Dragnea când au pus ștampila.

Sursă: Facebook

Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa [email protected]


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker