REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Codrin Ștefănescu: Patru milioane de români au ieșit să voteze. E haioasă opoziția asta cu domnul Orban și cu domnul Barna

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Codrin Ștefănescu: Patru milioane de români au ieșit să voteze. E haioasă opoziția asta cu domnul Orban și cu domnul Barna 72

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, duminică, după referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, că nu a fost vorba despre un vot politic. Mai mult, Ștefănescu critică abordarea opoziției și spune că „toată această acțiune (n.r. – a opoziției) are un efect advers”.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. „Pentru cei de la USR e o fantasmă. De aceea sunt mici. Domnul Orban spune că a fost un vot de blam pentru Dragnea. În primul rând acesta nu a fost un vot politic. E haioasă opoziția asta cu domnul Orban și cu domnul Barna. Evident sunt nişte aberaţii de la acest partide, PMP, USR, PNL şi Iohannis au vehiculat-o în ultima săptămână ca formăp de boicot. 4 milioane de români e o cifră gigant, 4 milioane de români au venit să se exprime. Să nu ieşi ca preşedinte să spui că vei veni la vot, să ceri poporului să iasă la vot, să te ascunzi şi să te duci în ultimele minute aşa cu sictir. Uitaţi-vă ce cozi au fost în diaspora”, a declarat Codrin Ştefănescu.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. „E halucinant modul în care au boicotat în secţii. Au făcut tot posibilul să boicoteze un demers civic normal, care nu a fost asumat politic. Nu poţi să dovedeşti apoi că eşti un bun creştin, nu ai cum ca politician să te duci nici la biserică, nici la nuntă. Vreau ca în numele PSD să îi mulţumesc presei din România pentru campania de informare din ultimele două săptămâni pe care aţi făcut-o peste tot. Presa e o putere. Nu a fost un referendum politic, nu a fost politc asumat. Şi-au bătut joc de familia română, de Biserică, de democraţie. Dacă ei cred că vor convinge cu astfel de mesaje poporul român, atunci se înşeală. O să se dea rezultate. Cred că va un procent copleşitor pentru da, ceea ce e un mesaj important pentru întreaga lume. Eu cred că e eşecul românilor în general”, a mai spus Codrin Ştefănescu.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker