Vicepreşedinte PSD, despre alternativa la Liviu Dragnea


Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a declarat, vineri, pentru Mediafax, că „nimeni nu va achiesa” în partid la ideea schimbării din funcţie a liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, atâta vreme cât nu există o „alternativă conturată” şi că, personal, el nu vede „astăzi” această alternativă în PSD.

„Nu am avut discuţii (cu alţi lideri judeţeni PSD pentru schimbarea din funcţie a lui Liviu Dragnea – n.r.), nu cred că sunt constructive în acest moment. Am văzut în spaţiul public nemulţumiri exprimate de primarul Capitalei, Gabriela Firea, faţă de alţi lideri ai PSD. Au mai fost, de-a lungul timpului, disensiuni şi nemulţumiri legate de felul în care este condus managerial destinul PSD. Nu cunosc nimic vizavi de liste, adrese, scrisori care să fie semnate de foarte mulţi lideri de organizaţii judeţene pentru că eu nu cred că aşa funcţionează PSD. În primul rând, trebuie să avem, dacă există astfel de nemulţumiri şi discuţii, să le avem în interior.

Nu cred că este suficient o dată, nu cred că dacă cineva vine în interiorul partidului şi spune un punct de vedere o dată, are apoi oportunitatea să meargă să vorbească public. Poate să vină de două, de trei, de patru ori, şi să convingă colegii de veridicitatea punctului său de vedere. Aici greşesc cei care ies în spaţiul public”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea, lider al filialei judeţene PSD Maramureş.

Zetea a adăugat că în momentul în care vor exista „acte de disidenţă” în PSD, în acel moment partidul va începe să priveacă „spre o viitoare înfrângere electorală”.

„Acest scandal, tevatură, care se crează în jurul acestui subiect, nu serveşte cu nimic PSD, nu serveşte cu nimic guvernării, nu serveşte cu nimic implementării programului de guvernare. Asta nu înseamnă că aceste discuţii nu trebuie făcute sau că aceste discuţii nu au fundament. Orice coleg care are o problemă trebuie să fie ascultat de către ceilalţi colegi pentru a i se rezolva problema respectivă. O să fim puternici doar împreună. În momentul în care vor exista astfel de acte de disidenţă, ăsta este primul moment în care PSD priveşte spre o viitoare înfrângere electorală şi nu spre vreo victorie”, a spus vicepreşedintele social-democrat.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker