Dragnea a schimbat STRATEGIA. Hotărâre CRUCIALĂ de ULTIM MOMENT


Liviu Dragnea vrea convocarea urgentă a Comitetului Executiv Național al PSD. Liviu Dragnea vrea să pună capăt tensiunilor din partid. Va convoca o şedinţă a Comitetului Executiv în a doua jumătate a lunii septembrie. Informaţia vine de la şeful PSD Bihor, Ioan Mang, care a fost prezent, joi, la discuţii cu preşedintele social-democrat, potrivit capital.ro.

Liviu Dragnea se dovedeşte astfel a fi greu de înlăturat din fruntea PSD. Acesta a schimbat strategia, după ce şi-a dat seama că nemulţumiţii din partid nu reuşesc să se înţeleagă pe o serie de chestiuni. Una dintre ele: cine să fie liderul care preia partidul, dacă Liviu Dragnea face pasul în spate.

Vicepremierul Paul Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a spulberat visele Opoziție ca social – democrații să se facă țăndări între ei. Acesta a declarat vineri, la Slatina, că în partid există opinii şi personalităţi diferite, însă obiectivul rămâne realizarea programului de guvernare, iar în situaţia în care ar trebui să aleagă între un coleg, o persoană, un prieten şi PSD, ar alege PSD. Acesta a menţionat că prioritar pentru PSD este să aibă majoritate parlamentară, să menţină coaliţia cu ALDE, să aibă guvern şi să realizeze programul de guvernare.

El a făcut apel la unitate şi a susţinut că nu a discutat cu alţi colegi de partid despre organizarea unui Comitet Executiv al PSD. Întrebat dacă ultimele discuţii din partid au avut rolul de a detensiona situaţia, Stănescu a răspuns afirmativ.

„Da, pentru că toţi colegii mei, despre care se vehiculau tot felul de lucruri, că a ieşit o scrisoare public, lucruri de care nici eu nu ştiu, am auzit doar din presă, tot mesajul colegilor mei, cel puţin la conferinţa de la Giurgiu, a fost un mesaj de unitate pentru toţi colegii noştri, pentru toţi românii până la urmă, pentru că de An Centenar cred că trebuie să ne dea Dumnezeu gândurile bune să fim uniţi, să apărăm interesele ţării noastre. N-am discutat acest lucru (organizarea unui Comitet Executiv – n.r. ), vă rog să mă credeţi că ştiu ce vorbesc. Nu, deocamdată nu. Sigur că discutăm între noi, colegi de partid, la nivel de for de partid, sigur că discutăm toate lucrurile acestea, dar astăzi nu vă pot spune pentru că nu-i nimic concret şi v-aş spune un neadevăr, s-ar numi minciună”, a mai declarat Paul Stănescu, conform agerpres.ro.

Și PSD Prahova, una dintre cele mai mari organizatii din tara, isi manifesta sustinerea deplina fata de conducerea centrala a partidului, fata de programul de guvernare si consideram ca dezinformarile aparute in presa nu sunt altceva decat manipulari si dezinformari din afara partidului.

”Raspundem dezinformarilor din ultima vreme cu urmatoarea precizare: PSD Prahova nu a semnat si nu semna niciodata vreo “scrisoare” prin care se doreste indepartarea presedintelui Dragnea de la conducerea PSD si consideram ca niciuna dintre organizatii nu ar fi capabila de un asemenea gest, menit sa creeze destabilizare in interiorul partidului”.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker