Vișan: La fel ca și în cazul lui Hitler, Nazistul Iohannis a scos tot ce e mai urât, primitiv, animalic din…

Politicianul Gelu Visan scrie că la fel ca și în cazul lui Hitler, ”Nazistul Iohannis” a scos tot ce e mai urât, primitiv, animalic din susținătorii lui: dacă ar putea, te-ar gaza și arde în cuptoare. ”Nazistul Iohannis, ca și predecesorii săi Hitler și Stalin, lucrează cu același concept:: URA. Răspândirea urii este arma Nazistului Iohannis”, porivit lui Vișan. Acesta explică într-i postare pe facebook cum arată nazismul românesc.

”De când politicieni, intelectuali, jurnaliști și analiști, dar și Haștagieni au declarat sus și tare că le place „Muia”, mă tot gândesc cum de a fost posibil să se ajungă aici? Bineînțeles că Nazistul și acoliții lui, cu Neomarxistul în frunte, au principala vină; și totuși, la un popor citov, cum este poporul român, nu ar fi trebuit să prindă o asemenea mizerie. Cum de a fost posibil?

Destul de simplu: este un neajuns al Democrației, același care a permis apariția nazismului, fascismului și hitlerismului, dar și a stalinismului, comunismului, iar mai nou a Neomarxismului, Primăverii Arabe sau a Euromaidanuluu:

Se inventează un dușman, fie el evreul sau mai corect israelitul, aristocratul, chiaburul, și este pus la zid, împușcat, gazat sau terminat social. Toate aceste categorii, inventate în mare parte, aveau însă un element comun: erau acuzați de Naziști, Staliniști sau/și comuniști, respectiv de neomarxiști în cazul Primăverii Arabe și Euromaidanului că sunt CORUPȚI.

Lupta cu „CORUPTUL” a îmbrăcat forma nazismului sau comunismului, respectiv Neomarxismului, în zilele noastre.  De fapt, între naziși, staliniști și neomarxiști nu este nici o diferență.

In România Nazistul Iohannis a inventat o categorie-PENALII- și a supus-o oprobriului public, la fel cum a făcut Hitler cu evreii, despre care spunea că sunt corupți și că din cauza lor lumea a decăzut. După asta, Nazistul a început războiul: într-o parte el cu susținătorii lui, iar în partea cealaltă „penali”.

La fel ca și în cazul lui Hitler, Nazistul Iohannis a scos tot ce e mai urât, primitiv, animalic din susținătorii lui: dacă ar putea, te-ar gaza și arde în cuptoare. Nazistul Iohannis, ca și predecesorii săi Hitler și Stalin, lucrează cu același concept:: URA. Răspândirea urii este arma Nazistului Iohannis.

El nu poate fi oprit decât în două moduri: 1)Scos afară din funcție și Judecat pentru ceea ce a făcut și 2) Eliminată URA Cum se poate face asta?  Intr-o postare viitoare”, a explicat Gelu Visan.

Citește mai mult

Alte știri

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker