X

Un LIKE contează mult pentru noi

ULTIMA ORĂ. Liviu Dragnea nu renunță. Ordonanța de grațiere pe masa Guvernului

ULTIMA ORĂ. Liviu Dragnea nu renunță. Ordonanța de grațiere pe masa Guvernului


ULTIMA ORĂ. Liviu Dragnea nu renunță. Ordonanța de grațiere pe masa Guvernului


Liviu Dragnea vrea ca până la începutul sesiunii parlamentare din septembrie, celebra Ordonanță de grațiere și amnistie să fie deja în vigoare.


Astfel, surse din PSD au declarat pentru newsteam.ro că miercurea sau joia viitoare pe masa ședinței de Guvern ce va fi condusă de vice-premierul Paul Stănescu se va afla și deja mult-contestata Ordonanță privind grațierea și amnistia unor fapte penale.


”Dragnea a trimis-o în concediu pe Dăncilă din două motive. Unul îi este frică că va demisiona la presiunea străzii pe 10 august când va fi mitingul celor din Diaspora și doi trebuie să iasă Ordonanța privind amnistia și grațierea. E conștient că în toamnă va fi condamnat. Trebuie să aibă urgent amnistia și grațierea. Și-a ales cel mai bun executant pe Paul Stănescu, care nu are scrupule atunci când e vorba să-și salveze pielea și averea,căci și el are probleme cu legea”, spun sursele din PSD.


Mai mult, aceleași surse spun că la începutul săptămânii viitoare președinții celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea vor convoca Birourile Permanente pentru a lua act de actele emise de Guvern.


”Nu este nevoie neapărat de convocare întregului Parlament ci doar de conducere,care să ia act de ce a decis Guvernul. Dacă nu se ia act la Parlament, atunci, Guvernul nu poate emite decât Ordonanțe simple nu de urgență,iar asta cu amnistia e de urgență. Deci. Simplu. Parlamentul ia act de Ordonanță,se publică în Monitorul Oficial și deja își produce efectele”, mai spun sursele.


 
spanwidth:460px !important

iframemargin:0

!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments