X

Un LIKE contează mult pentru noi

Tensiuni în Coaliţia PSD-ALDE: Oamenii lui Tăriceanu, nemulţumiţi de rectificarea bugetară (surse)


Rectificarea bugetară pregătită de Guvern tulbură din nou apele în Coaliţia PSD-ALDE. Potrivit unor surse politice, oamenii lui Tăriceanu au o serie de nemulţumiri cu privire la măsurile pregătite de PSD sau cu privire la efectele unor măsuri deja implementate.


Liderii ALDE realizează în aceste zile o analiză a propunerilor PSD de rectificare a bugetului de stat. Urmează să fie luaţi bani de la ministerele care nu au reuşit să cheltuie alocările iniţiale şi redirecţionaţi către alte ministere, pentru a putea fi acoperite cheltuielile urgente până la finalul anului.


Cele mai mari nemulţumiri sunt în domeniul energiei, unde companii importante care „produc” vor fi lăsate fără bani, au precizat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.


O mare problemă este şi în domeniul colectării TVA. Liderii ALDE reproşează partenerilor de guvernare că măsurile pretins de stimulare a încasărilor nu au avut efectul scontat.


Vezi şi: Legătura dintre wi-fi şi insomnie. Cum să eviţi radiațiile electromagnetice


Ieri, surse citate de Antena 3 informau că la rectificarea bugetară urmează să fie tăiate bugetele SRI, SIE şi SPP. În cazul SPP, serviciul condus de generalul Pahonţu, unul dintre cei menţionaţi des de Dragnea printre exponeţii „statului paralel”, tăierea ar fi de 30%.

No comments