X

Un LIKE contează mult pentru noi

SURSE Singura anchetă după cascada de gafe și bălbâieli de la vârful Poliției: Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră este cercetat de biroul control intern după o postare pe Facebook


Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Politie Rutieră București, Ovidiu Munteanu, este cercetat de Biroul control intern după postarea de pe Facebook, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare.


Solicitarea a venit chiar de la șeful Brigăzii rutiere, comisarul Victor Gâlceava. Munteanu este, de altfel, singurul cercetat în scandalul postărilor de pe Facebook, deși inițiativa de a reabilita imaginea poliției pe pagina de socializare a venit chiar de la purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan. Acesta este singurul anchetat, în condițiile în care șefii poliției se bâlbâie de două zile pe tema motivelor legale care stau la baza deschiderii unui dosar penal împotriva lui Răzvan Ștefănescu, proprietarul mașinii cu numere anti-PSD înscrisă în Suedia.


Însuși șeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a declarat, miercuri, că şoferul maşinii înmatriculate în Suedia cu numere preferenţiale a intrat în România legal din punctul de vedere al actelor privind plăcuţele de înmatriculare, dar ilegal și imoral, din punctul său de vedere.


Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Politie Rutieră București, Ovidiu Munteanu, a reacționat cu un mesaj halucinant la criticile aduse poliției după sancționarea fără bază legală a posesorului autoturismului cu numărul de înmatriculare ”M..E PSD”. Acesta le-a transmis criticilor, pe pagina de Facebook a poliției române, să nu mai apeleze la oamenii legii când îi fură sau îi agresează cineva, ci să ceară ajutor vecinilor sau ”popilor”.


“Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, a scris Munteanu în recenzia lăsată pe pagina de Facebook a poliției.


Mesajul său vine după ce peste 31 de mii pe oameni au lăsat recenzii negative la adresa poliției în urma acțiunii în forță împotriva lui Răzvan Ștefănescu, posesorul autoturismului cu numărul de înmatriculare ”M..E PSD”. Ulterior, Munteanu și-a șters mesajul de pe Facebook.


Brigada Rutieră s-a delimitat de mesajul purtătorului de cuvânt: “Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie”, se arată într-un mesaj al Brigăzii Rutiere.

No comments