X

Un LIKE contează mult pentru noi

Român reținut la New York pentru zeci de spargeri. Era un maestru al deghizărilor

Român reținut la New York pentru zeci de spargeri. Era un maestru al deghizărilor


Român reținut la New York pentru zeci de spargeri. Era un maestru al deghizărilor


Un român căutat în SUA pentru zeci de spargeri și cunoscut pentru modul abil în care se deghiza de fiecare dată, a fost reținut în Bethlehem, New York. 


Când poliția din Bethlehem l-a tras pe dreapta pe un  bărbat român în vârstă de 50 de ani, au avut parte de o mare surpriză: în interiorul autoturismului au găsit mai multe elemente necesare deghizării și electronice în valoare de peste 10.000 de dolari.


Românul George Piha a fost oprit după o anchetă de o lună în legătură cu furturile din vestiare din zona Bethlehem și altele similare din întreaga țară.


De asemenea, poliția a găsit asupra lui mai multe cărți de credit, despre care se crede că ar fi fost furate tot din vestiare. Tot asupra lui ar fi fost găsite mai multe electronice de la Apple și Microsoft despre care se presupune că le-ar fi cumpărat cu cardurile de credit sustrase din vestiare.


Piha a spus inițial că este din Middle Village, un cartier din Queens. Cu toate acestea, ancheta a arătat că a venit recent în S.U.A. din România. El este un cetățean american prin naturalizare.


George Piha este suspectat că este implicat în furturi de carduri de credit din vestiare – și de achiziții ulterioare ulterioare cu cardurile furate – în județele Albany, Saratoga, Rensselaer, Erie, Monroe, Onondaga și Oneida.


Ancheta este în desfășurare,


Poliția din Betleem a executat recent un mandat de percheziție în New York, ca parte a investigației.


El a fost condamnat de instanța din Bethlehem și a fost transferat la  închisoarea din județul Albany fără posibilitatea de a se elibera pe cauțiune, relatează spotlightnews.com.
spanwidth:460px !important

iframemargin:0

!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments