X

Un LIKE contează mult pentru noi

”M…PSD”. Carmen Dan atac la Klaus Iohannis. ”Să să reproducă lozinca respectivă”

”M…PSD”. Carmen Dan atac la Klaus Iohannis. ”Să să reproducă lozinca respectivă”

Ministrul de interne Carmen Dan este supărată că președintele Klaus Iohannis a criticat modul defectuos în care Poliția Română a tratat cazul românului care a venit în țară cu o mașină cu plăcuțe de înmatriculare ce conțineau un mesaj sfidător la adresa PSD.

Aceasta l-a provocat pe șeful statului să pronunțe el cuvintele respective.

”Dacă domnia sa crede că opiniile politice trebuie să conţină cuvinte obscene, l-aș provoca, având în vedere eleganţa pe care vrea să o afişeze, nu o are, dar vrea să o afişeze, să reproducă lozinca respectivă. ”Este mai mult decât evident că a început campania electorală și probabil acum lansează noile tendințe în materie de exprimare a opiniilor politice. Atât timp cât ministrul de Interne a avut o atitudine rezervată şi nu s-a implicat în actiunea poliţiei, aceeaşi atitudine ar fi trebuit să o aibă si el. Nu văd declaraţia decât cu referire la acea situaţie, pentru că l-aş ruga să dea exemple de români ridicaţi de Poliţie. Cred că s-a referit la acea situaţie şi am văzut un mesaj vulgar pe plăcuţe de înmatriculare. Probabil că aceasta este conduita pe care preşedintele trebuie să o promoveze”, a declarat sâmbătă ministrul de Interne, Carmen Dan.

Șeful statului a spus la Consiliul Național al PSD că dezavuează modul în care angajații MAI au soluționat cazul ”MUIEPSD”.

”Au început acțiuni de neimaginat. Persoane care îndrăznesc să-și expună public opinia anti-PSD sunt luați de Poliție în plină zi. Nu s-a mai întâmplat din anii întunecați ai comunismului”, a spus Iohannis.

 

Articolul ”M…PSD”. Carmen Dan atac la Klaus Iohannis. ”Să să reproducă lozinca respectivă” apare prima dată în NewsTeam.ro.

No comments