X

Un LIKE contează mult pentru noi

Mircea Rednic, despre Stanciu și Chipciu: Cei de la Anderlecht s-au despărțit de ei din răutate


Mircea Rednic, tehnicianul celor de la Al Faisaly şi un bun cunoscător al fotbalului din Belgia, acolo unde a jucat şi a antrenat, a anunţat de ce Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu au fost îndepărtaţi de la Anderlecht, ambii fiind acum la Sparta Praga, transmite Mediafax.


„Cei de la Anderlecht, vă spun, cu răutate au făcut-o, aşa s-au despărţit de ei. Chipciu şi Stanciu au demonstrat acolo. S-a luat campionatul cu ei, au fost jucători de bază. Să nu-mi spună mie că a venit un nou antrenor şi ei au uitat să joace. Deci chiar n-au mai fost susţinuţi deloc. Cel mai ruşinos e ce s-a întâmplat cu Rotariu. Nu e posibil să plăteşti bani pe el şi să nu-i oferi şanse. OK, nu-l mai vrei, dar măcar îi faci un program, îi pui la dispoziţie un antrenor”, a spus Mircea Rednic, conform Telekom Sport.


Stanciu a fost cel mai scump transfer al lui Anderlecht, belgienii plătind 10 milioane de euro celor de la FCSB. Mijlocaşul ce avea un salariu de un milion de euro pe sezon a reuşit să marcheze doar de cinci ori pentru trupa din Bruxelles.


Chipciu a fost adus pentru suma de trei milioane de euro de la FCSB şi a înscris doar cinci goluri.

No comments