X

Un LIKE contează mult pentru noi

Ministrul de interne Carmen Dan campioana minciunilor din Guvernul Dăncilă. Ce schimbare a intervenit în viața acesteia după moartea soțului

Ministrul de interne Carmen Dan campiaona minciunilor din Guvernul Dăncilă. Ce schimbare a intervenit în viața acesteia după moartea soțului


Ministrul de interne Carmen Dan campioana minciunilor din Guvernul Dăncilă. Ce schimbare a intervenit în viața acesteia după moartea soțului


Carmen Dan, ministrul de interne pare că este ministrul cu cele mai multe neadevăruri spuse de când a preluat șefia internelor.


Ministrul de interne a fost prins cu minciuna. A spus că s-a opus în CSAT ca fostul Procuror Șef al DNA Laura Codruța Kovesi să beneficieze de protecția SPP, întrucât, aceasta are oricum protecția angajaților MAI, mai exact ai Jandarmeriei. Nimic mai fals întrucât toate legile în vigoare o contrazic flagrant.


”SPP, cu aprobarea CSAT, este singura instituţie care asigură protecţia unui demnitar sau fost demnitar, MAI neavând atribuţii directe, arată legile de funcţionare ale SPP (1/1998) şi Jandarmeriei (550/2004)”, asta spune legea.


O altă minciună sfruntată a apropiatei liderului PSD Liviu Dragnea. Carmen Dan a fost primul demnitar din România care și-a înscenat propria ”spionare”. Aceasta a ieșit public și a declarat că în casa în care stă cu fiul său în București a găsit într-o priză un microfon plantat  pentru ca ea să fie ascultată.


În urma anchetei demarată de procurori s-a descoperit că microfonul a fost pus chiar de apropiații acesteia,cu știrea ministrului bineîțeles.


Carmen Dan a recidivat și atunci când a spus că angajații Ministerului de Interne au procedat corect când i-au reținut permisul de conducere și plăcuțele de înmatriculare românului cu mașina cu mesaj ANTI-PSD, ”MUIEPSD”.


Pe șefa de la interne au contrazis-o : Ambasada Suedeiei la București, angajații ministerului său și majoritatea avocaților din România.


Ministrul Carmen Dan este și o prietenă devotată și gata să ajute atunci când este nevoie,asta dacă ne gândin că nu l-a lăsat pe drumuri pe fostul său asociat în afaceri și la numit șef la IPJ Argeș pe Tudorel Pieleanu, fost adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.


Carmen Dan ține mult la aspectul său fizic, fapt care se poate vedea de ceva vreme la ea, mai exact de după moartea soțului său.


Surse din PSD au spus pentru newsteam.ro că doamna ministru s-a ocupat puțin de aspectul său fizic la o clinică de specialitate din Timișoara, unde Carmen Dan și-a făcut LIPOSUCȚIE, lucru care se poate observa cu ușurință la aceasta.
spanwidth:460px !important

iframemargin:0

!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments