X

Un LIKE contează mult pentru noi

Ludovic Orban face anunțul care va tulbura PSD și ALDE. ”Ne pregătim de guvernare”

Ludovic Orban face anunțul care va tulbura PSD și ALDE. ”Ne pregătim de guvernare”

Preşedintele PNL, Lodovic Orban, a lansat un apel, către forţele politice adversare PSD să se alăture liberalilor pentru a învinge PSD-ul condus de Liviu Dragnea.

Orban a făcut un apel la unitate şi în interiorul partidului pe care îl conduce, căruia îi cere ”să se pregătească serios de guvernare”.

”Nu este altcineva pe scena politică românească care să aibă forţa să învingă această caracatiţă postcomunistă controlată cu aceleaşi mijloace staliniste pe care o formează PSD-ul lui Dragnea. Doar PNL este forţa politică ce se poate bate de la egal la egal cu PSD şi are capacitatea de a învinge PSD, aşa cum am demonstrat inclusiv în alegerile locale şi cum vom demonstra în următoarele alegeri. PNL trebuie să fie un adversar ireductibil al PSD, principala forţă politică care se luptă cu PSD. Cine este împotriva PSD trebuie să fie alături de PNL. Cine nu vine alături de noi în această bătălie, înseamnă că de fapt face un serviciu PSD şi acestui mod dezastruos de guvernare şi felului în care îşi bate joc de România actuala putere. Eu nu îmi pun întrebarea dacă vom ajunge la guvernare, singura întrebare e când ajungem la guvernare. Nu o să spun de la microfon sloganul care face modă în România, dar, credeţi-mă, faptul că s-a ajuns ca atâţia români să spună acest lucru arată revolta, exasperarea, nemulţumirea profundă care există”, a spus Orban.

Articolul Ludovic Orban face anunțul care va tulbura PSD și ALDE. ”Ne pregătim de guvernare” apare prima dată în NewsTeam.ro.

No comments