X

Un LIKE contează mult pentru noi

Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu au luat Decizia. Toți pensionarii vor fi afectați

Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu au luat Decizia. Toți pensionarii vor fi afectați

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu,va avea duminică o ultimă discuție pe legea pensiilor șeful său de partid președintele PSD, Liviu Dragnea.După întâlnire actul normativ va fi supus unei dezbateri publice,urmând ca în septembrie să ajungă la vot în Parlament.

”Aș vrea să vă spun că sunt bani de pensii, că am primit bani în plus la rectificarea bugetară pentru plata pensiilor, pentru că am făcut și o rectificare legislative pentru cei care au ieșit la pensie în 2011.  Asta ca să se lămurească inclusiv domnul Iohannis care nu mai poate să doarmă de grija pensionarilor. Am avut toată săpătămâna discuții cu Liviu Dragnea și cu premierul. Și astăzi am avut o discuție cu domnul Dragnea, urmează mâine o ultimă discuție cu domnul Liviu Dragnea despre legea pensiilor, iar săptămâna viitoare va fi lansată în spațiul public.A fost nevoie de zeci de mii de simulări, e un proiect mamut. Legea se va aplica etapizat, pensiile vor crește anual. Va intra și noua formula de calcul și care veți vedea că aduce în plus creșteri la pensii. Chiar este o creștere a pensiilor. Săptămâna viitoare vom fi alături de dvs, vom explica toți ce înseamnă această lege și ce beneficii aduce pensionarilor. Deci nu ne-am zgârcit deloc, pentru că oamenii care au muncit pentru această țară trebuie să aibă condiții de trai decente. Săptămâna viitoare, așa cum v-am zis, probabil marți sau miercuri, veți avea toate datele prezentate.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la România TV.

Articolul Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu au luat Decizia. Toți pensionarii vor fi afectați apare prima dată în NewsTeam.ro.

No comments