X

Un LIKE contează mult pentru noi

Liderul USR laudă gestul primarului PSD care a semnat pentru 'Fără Penali'. Dragnea, criticat dur: 'A adus România în faza în care minima morală nu mai există'


Preşedintele USR, Dan Barna, a calificat drept „lăudabil, de normalitate” gestul primarului social-democrat din Pucioasa de a semna iniţiativa „Fără Penali în funcţii publice”. 


„Este un gest lăudabil al primarului respectiv. (…) Am vorbit cu mulţi membri PSD de la firul ierbii, care spuneau „domne’, da, regula asta că dacă eşti condamnat penal nu mai poţi, nu mai trebuie să reprezinţi societatea este de bun-simţ”. În toată Europa e o regulă de moralitate explicită. (…) Liviu Dragnea a adus România în faza în care minima morală nu mai există şi atunci de asta este necesar să avem 20.000 de semnături în 21 de judeţe (în cadrul campaniei „Fără Penali în funcţii publice” – n.r.) pentru a pune această regulă în Constituţie. Este un gest lăudabil, este un gest de firească normalitate”, a declarat Dan Barna, marţi, într-o conferinţă de presă, scrie agerpres.ro.


Lovitură puternică pentru leu! La cât a ajuns un euro


El a adăugat: „Am ajuns să trăim într-un absurd schizofrenic, explicându-ni-se că să fii condamnat penal e totuşi o chestie în regulă şi decentă”. Primarul PSD din Pucioasa a anunţat că a semnat petiţia ”Fără Penali în funcţii publice”. În acest context, luni, preşedintele organizaţiei PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat că gestul edilului de la Pucioasa este inacceptabil şi va fi analizat în forurile statutare ale partidului.

No comments