X

Un LIKE contează mult pentru noi

Gabriela Firea s-a supărat. Îi dă în judecată pe cei care i-au făcut cont fals de facebook

Gabriela Firea s-a supărat. Îi dă în judecată pe cei care i-au făcut cont fals de facebook

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va depune luni plângere penală pentru a descoperi cine se află în spatele creării contului fals de Facebook de pe care au fost lansate o serie de informaţii eronate privind organizarea taberelor pentru seniorii bucureşteni.

„Este regretabil, într-adevăr, că lupta politică a ajuns la această dimensiune a situaţiei în care pur şi simplu se ajunge să se inventeze ştiri, să se inventeze situaţii, să se creeze şi conturi false pentru a dezinforma populaţia şi pentru a mă pune pe mine, ca primar general, într-o situaţie dificilă faţă de bucureşteni. În privinţa acestui cont de Facebook fals vreau să vă spun că l-am denunţat prin mai multe informări către Facebook, iar luni dimineaţa voi depune plângere penală pentru a se afla cine se află în spatele creării acestui cont fals de Facebook. Nu am cum să-mi dau eu singură seama, pot să banui cine sunt autorii morali. Autorii morali sunt cei care în aceste zile şi puteţi găsi declaraţiile lor, în special USR, parţial PNL, opoziţia din Consiliul General, care au deturnat atenţia de la un program benefic şi au spus ceea ce e total neadevărat – că se taie bani de la investiţii pentru a se plimba seniorii. Nu este adevărat, mi se pare un mesaj foarte periculos care s-a transmis în aceste zile şi eu nu pot sta cu mâinile în sân. În privinţa contului, aşa cum va spuneam, îmi voi lua toate măsurile şi luni voi depune plângere”, a spus Firea, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Articolul Gabriela Firea s-a supărat. Îi dă în judecată pe cei care i-au făcut cont fals de facebook apare prima dată în NewsTeam.ro.

No comments