X

Un LIKE contează mult pentru noi

Directorul Inspectoratului în Construcții Vrancea, despre Diaspora: Niște hoți, cerșetori și curve care trebuie întâmpinați cu șocuri electrice


Inspectorul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, Cristian Prescornițoiu, se întrece în invective la adresa românilor plecați în străinătate, pe pagina personală de Facebook, scriu jurnaliștii de la Realitatea de Vrancea.


Despre cei care și-au anunțat prezența la mitingul din 10 august, Prescornițoiu spune că sunt niște „hoți, curve și cerșetori”, în opinia sa cei care muncesc în străinătate neavând ce să caute la miting.


Pentru afirmații similare, Ioan Rus și-a dat demisia din funcția de ministru al Transporturilor în 2015.


“România are 3 milioane de oameni să zicem, din forța activă, în acest moment în Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari, betoniști, zidari și așa mai departe. Lucrează în construcții, autostrăzi etc. prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curva. De 700 de euro vin acasă jumătate“, a declarat atunci Ioan Rus la Digi 24.


(Foto: Cristian Prescornițoiu, Inspectorul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea. Sursa: Realitatea de Vrancea)


Șeful Poliției Române, o nouă declarație despre posesorul autoturismului cu număr ”M..E PSD”: A intrat în țară legal, dar din punctul meu de vedere ilegal și imoral


No comments