X

Un LIKE contează mult pentru noi

Ce spune site-ul de propagandă al Rusiei, după gafa lui Mihai Fifor cu rachetele balistice de la Deveselu


Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a făcut o gafă susținând că la baza de la Deveselu ar exista rachete balistice. Site-ul de propagandă al Rusiei, Sputnik, arată că Fifor a ”scăpat porumbelul” și îi dă dreptate lui Vladimir Putin, cel care spunea că scutul de la Deveselu este o amenințare pentru Rusia.


Citește și: Lovitură grea pentru Liviu Dragnea: președintele PSD al unei filiale importante a semnat petiția Fără Penali în Funcții Publice


”Ministrul Apărării Naţionale a „scăpat porumbelul” aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, iar acum se contrazice, afirmând că spusele sale au fost deturnate”, scrie Sputnik.


”După reacţiile apărute la scurt timp în presă şi în care Mihai Fifor era atenţionat că a spus ce nu trebuia, şi anume că la Deveselu sunt rachete de interceptare, nicidecum balistice, oficialul român a revenit asupra declaraţiei şi susţine că nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase. Cu alte cuvinte, Fifor se contrazice.


La mai puţin de 24 de ore de la declaraţia făcută la Antena 3, unde a vorbit clar despre existenţa rachetelor balistice de la Deveselu şi, deci, i-a dat dreptate, în sfârşit, chiar dacă fără să îşi fi dorit asta, preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin care a precizat că scutul de la Deveselu reprezintă o ameninţare directă şi imediată la adresa securităţii naţionale”, mai scrie Sputnik.

No comments