X

Un LIKE contează mult pentru noi

Cazul M..UEPSD. Mesaj Revoltător al purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere. ”Nu mai apelați la Poliție. Apelați la popi”

FOTO. Mesaj Revoltător al purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere. ”Nu mai apelați la Poliție. Apelați la popi”


Cazul M..UEPSD. Mesaj Revoltător al purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere. ”Nu mai apelați la Poliție. Apelați la popi”


Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a reacționat cu un mesaj halucinant la criticile aduse poliției după sancționarea fără bază legală a posesorului autoturismului cu numărul de înmatriculare ”M..E PSD”.


Acesta le-a transmis criticilor, pe pagina de Facebook a poliției române, să nu mai apeleze la oamenii legii când îi fură sau îi agresează cineva, ci să ceară ajutor vecinilor sau ”popilor”.


“Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, a scris Munteanu în recenzia lăsată pe pagina de Facebook a poliției.


Mesajul său vine după ce peste 31 de mii pe oameni au lăsat recenzii negative la adresa poliției în urma acțiunii în forță împotriva lui Răzvan Ștefănescu, posesorul autoturismului cu numărul de înmatriculare ”M..E PSD”.
spanwidth:460px !important

iframemargin:0

!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments