X

Un LIKE contează mult pentru noi

ALERTĂ. Viorica Dăncilă în pragul DEMISIEI. Frica lui Liviu Dragnea

ALERTĂ. Viorica Dăncilă în pragul DEMISIEI. Frica lui Liviu Dragnea


ALERTĂ. Viorica Dăncilă în pragul DEMISIEI. Frica lui Liviu Dragnea


Viorica Dăncilă i-a încredințat treburile Guvernului pentru câteva zile ministrului dezvoltării Paul Stăneacu ,care în perioada 6-13 august va îndeplini funcția de prim-ministru interimar.


Plecarea în concediu de odihnă a premierului Dăncilă tocmai în această perioadă nu este deloc întâmplătoare.


Reporterii NewsTeam.ro au aflat că Liviu Dragnea i-a cerut Vioricăi Dăncilă să plece în concediu acum întrucât liderului PSD îi este frică că pe data de 10 august,când este programat mitingul de un milion de români din Diaspora,aceasta ar putea demisiona la presiunea străzii.


”Lui Dragnea îi este frică că Viorica Dăncilă ar putea ceda psihic la presiunea celor care vor fi în stradă pe 10 august când este anunțat mitingul celor din Diaspora.


I-a cerut expres să își ia acum concediu de odihnă și l-a pus pe Stănescu să preia frâiele. Are mare încredere în Paul și știe sigur că acesta nu va ceda. Știu sigur că Dăncilă nu avea de gând să plece acum în vacanță,ci după 13 august,dar a executat ordinele lui Dragnea”,ne-au declarat surse din PSD.


Pe 10 august,românii din Diaspora au anunțat un miting de protest în fața Guvernului României.Ei spun că se vor strânge peste un milion de oameni în Piața Victoriei.
spanwidth:460px !important

iframemargin:0

!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments