X

Un LIKE contează mult pentru noi

ALERTĂ. Lia Olguța Vasilescu anunț despre suspendarea lui Klaus Iohannis. ”De ce să nu îl lăsăm să se chinuie”

ALERTĂ. Lia Olguța Vasilescu anunț despre suspendarea lui Klaus Iohannis. ”De ce să nu îl lăsăm să se chinuie”

Mininistrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, spune că președintele Klaus Iohannis s-a făcut de râs sâmbătă la Consiliul Național al PSD când a afirmat că în România lucrurile nu sunt pe calea ce abună. Mai mult,deputatul PSD a anunțat și intenția partidului condus de Liviu Dragnea de a-l ssuspenda din funcție pe Klaus Iohannis.

S-a făcut de râs, după declarațiile absolut penibile că atacă la CCR concediul premierului. Mai are să atace inclusiv instituția CCR, în rest a atacat toate legile. Astăzi (n.r. sâmbătă) ați văzut ce a înțeles domnia sa din tot ce s-a întâmplat. De ce să nu îl lăsăm să se chinuie? Mai are un an. Noi vrem să îl vedem zilnic. Vrem să îl vedem zilnic cu fața asta. Domnul Klaus Iohannis trăieşte într-un stat paralel. A crescut pensia minimă cu 60%. Pe legea salarizării, la 93% din bugetari li s-au majorat salariile. A crescut salariul minim de la 1.450 la 1.900. Cum să nu cunoască aceste lucruri? Ştiu că el nu prea trăieşte în Romania. L-a deranjat ca i s-a tăiat bugetul, bugetul la servicii. A susţinut un mesaj politic, cel de pe maşină nefericitului. I-a asigurat pe PNL-işti că ei trebuie să vină la guvernare. A legitimat un limbaj obscen si ne-a arătat că nu știe realitatea. Orice pensionar are dovada acasă”, a spus Olguța Vasilescu la RTV.

Articolul ALERTĂ. Lia Olguța Vasilescu anunț despre suspendarea lui Klaus Iohannis. ”De ce să nu îl lăsăm să se chinuie” apare prima dată în NewsTeam.ro.

No comments