X

Un LIKE contează mult pentru noi

ALERTĂ. Dragnea și Dăncilă în pericol. Zeci de mii de români vin spre București. Aglomerație în vămi

ALERTĂ. Dragnea și Dăncilă în pericol. Zeci de mii de români vin spre București. Aglomerație în vămi

Mai sunt câteva zile până la mitingul Diasporei programat pe 1o august și românii încep să sosească fiecare pe la casele lor,aceștia fiind majoritatea în concediu de odihnă.

Majoritatea vin cu mașinile acasă iar timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, atât la intrarea în România, cât şi la ieşire, au crescut, sâmbătă, unul dintre motive fiind acela că românii plecaţi la muncă în străinătate se întorc acasă, în concediu.

„Timpii de aşteptare au crescut în această perioadă la Nădlac II. Noi am luat toate măsurile necesare: s-a suplimentat personalul, este folosită la capacitate maximă limita de trecere a frontierei, sunt utilizate toate arterele. Timpii de aşteptare au crescut pentru că este perioada concediilor, a zilelor libere şi e o fluctuaţie de persoane mai mare într-un timp scurt”, a afirmat Sorina Tocaciu,purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Articolul ALERTĂ. Dragnea și Dăncilă în pericol. Zeci de mii de români vin spre București. Aglomerație în vămi apare prima dată în NewsTeam.ro.

No comments