X

Un LIKE contează mult pentru noi

VIDEO. Un român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: „Îmi este rușine să afle străinii de unde vin”!

Dinu Sovea, un român stabilit în Londra care a ajuns o mică vedeta pe rețelele de socializare grație postărilor lui amuzante a publicat pe Facebook un clip video auto-ironic: românii care se intorc în țară, talhîriți într-o benzinărie de pe autostrada Arad - Timișoara.


Dinu Sovea, un român stabilit în Londra care a ajuns o mică vedeta pe rețelele de socializare grație postărilor lui amuzante a publicat pe Facebook un clip video auto-ironic: românii care se intorc în țară, talhîriți într-o benzinărie de pe autostrada Arad – Timișoara.Sunt Sovea Dinu, reprezentantul ales al Diasporei si vreau sa pun la zid toti romanii din tara. Cu superioritatea capatata de la aerul strainatatii, cu mana pe pixul de la biroul de unde muncesc, va zic ca imi este rusine sa afle strainii de unde vin si unde ma duc in fiecare vara timp de cateva saptamani.


Publicată de Dinu Sovea pe Vineri, 3 Noiembrie 2017


„Sunt Sovea Dinu, reprezentantul ales al Diasporei si vreau sa pun la zid toti romanii din tara.

Cu superioritatea capatata de la aerul strainatatii, cu mana pe pixul de la biroul de unde muncesc, va zic ca imi este rusine sa afle strainii de unde vin si unde ma duc in fiecare vara timp de cateva saptamani”, este textul care insoteste clipul


 
spanwidth:460px !important

iframemargin:0

!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments