X

Un LIKE contează mult pentru noi

VIDEO. Patru copii au fost RĂNIȚI de un șofer BEAT care a intrat cu mașina în grupul minorilor

Patru copii au fost RĂNIȚI de un șofer BEAT care a intrat cu mașina în grupul minorilor

Șapte persoane au fost rănite, între care patru copii, într-un accident rutier produs, duminică seară, în orașul Ovidiu din județul Constanța, de un șofer care a urcat la volan în stare de ebrietate, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Potrivit polițiștilor, autoturismul, condus de un bărbat învârstă de 50 de ani, din Constanța, se deplasa dintre Ovidiu spre localitatea Mihail Kogălniceanu, iar într-o curbă, acesta a ieșit de pe carosabil și, după ce s-a lovit de un stâlp de pe marginea drumului, s-a oprit într-un gard.


„Accidentul s-a produs din cauza neatenției în conducere și neadaptarea vitezei la configurația drumului”, au precizat polițiștii.


În urma impactului, toate cele șapte persoane aflate în mașină, trei adulți și patru copii cu vârste între trei ani și jumătate și nouă ani au fost rănite. O fetiță este în comă.
La fața locului au fost trimise trei ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, autospeciala de transport personal și victime multiple și elicopterul SMURD, care a transportat la spital unul dintre copiii răniți.


Polițiștii continuă cercetările în acest caz și spun că șoferul autoturismului a condus în stare de ebrietate, având o alcoolemie de 0,18 alcool pur în aerul expirat.


 
spanwidth:460px !important
iframemargin:0
!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments