X

Un LIKE contează mult pentru noi

VIDEO Mesajul exasperat al unui medic veterinar blocat ore în șir pe centura Bucureștiului s-a viralizat rapid pe Facebook


Aurelian Ștefan, medic veterinar, a postat luni seară pe Facebook un clip în care își varsă necazul de a fi blocat ore în șir pe centura Bucureștiului. ”Nu se poate, ce bătaie de joc pentru oamenii care muncesc, să mai stai două ore pe Centură. Ce Centenar, ce sărbătoare, ce unire când oamenii își pierd banii și timpul și sănatatea. Păi nu-ți vine să lași, tată, mașină și să te duci ușor de nebun?”, spune acesta în timp ce filmează coada interminabilă de mașini de pe șoseaua de centură.


”Păi de ce nu vine primărița, de ce nu vine de la Primărie, de la minister să meargă ei în fiecare zi? Ne-așteaptă copiii acasă. Mă sună copiii, unde ești tată? Unde să fiu tată, sunt pe drum. Peste jumate de oră mă sună iar, unde ești? Băi Firea, de doi ani ai luat mandatul. Păi și? Tu mergi pe centură de la Voluntari, de unde stai tu? Oamenii ăștia au mărfuri, au business-uri, li se strică marfa, nu se poate, chiar vă bateți joc. În doi ani n-ați pus o cărămidă”, mai spune medicul veterinar în clip.


Înregistrarea realizată pe șoseaua de centură s-a viralizat rapid pe Facebook, unde are peste 300.000 de vizualizări, mii de like-uri și share-uri.


Șoseaua de centură a Bucureștiului are pe o mare porțiune doar o bandă pe sens, ceea ce duce la producerea de ambuteiaje zilnice. Situația durează de 28 de ani.


No comments