X

Un LIKE contează mult pentru noi

VIDEO Mai multe persoane au protestat în fața sediului Poliției Rutiere față de reținerea permisului posesorului mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..E PSD”


Câteva zeci de persoane s-au adunat în fața sediului Poliției Rutiere din strada. udriște din Capitală pentru a protesta față de reținerea permisului și a plăcuțelor posesorului mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..E PSD”.”Razvan Stefanescu proprietarul Audi cu #MUIEPSD a fost oprit în Bucucurești. I s-au luat numerele și permisul. La ora 14:00 protestăm Udriște”, a anunțat pe Facebook Mihai Dide, cel care a proiectat mesajul #Rezist pe sediul Guvernului în timpul mitingului PSD din 9 iunie.


Răzvan Ștefănescu, posesorul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..E PSD” a declarat pentru Mediafax.ro că polițiștii rutieri din București i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare și i-au reținut permisul de conducere.


”La ora 5.50 am fost oprit în trafic, pe Bulevardul 1 Decembrie, de un echipaj de Poliție. Eram în mașină cu copilul meu de 8 ani. Mi-au dat jos plăcuțele de înmatriculare și m-au condus la secția de la Udriște. Acolo mi-au reținut și permisul. Polițiștii mi-au spus că nu am voie să circul cu aceste plăcuțe în afara Suediei. Nu înțeleg de ce vineri plăcuțele erau valide, când m-a oprit poliția rutieră din Craiova, iar azi nu mai sunt valide”, a declarat Răzvan Ștefănescu pentru Mediafax.ro.


Poliția Rutieră a confirmat luni dimineață informația Mediafax.ro, susținând că șoferul ”a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea declanșării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situației juridice în ceea ce privește regimul de înmatriculare și circulație”. Mai mult, polițiștii arată că ”în cauză a fost întocmit un dosar penal”. Poliția Rutieră susține că ”autoritățile suedeze (Biroul Interpol Stockholm)” au trimis o informare în care arată că ”numărul de înmatriculare în cauză este valabil doar pe teritoriul național al Suediei”.


(Sursa foto: Pagina de Facebook Absurdistanish)


Imnul național interzis minorilor


No comments