X

Un LIKE contează mult pentru noi

VIDEO. Gabriela Firea le arată bucureștenilor ce a făcut pentru ei în doi ani de mandat

VIDEO. Gabriela Firea le arată bucureștenilor ce a făcut pentru ei în doi ani de mandat

VIDEO. Gabriela Firea le arată bucureștenilor ce a făcut pentru ei în doi ani de mandat


Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea prezintă, într-un nou clip video, realizările şi proiectele în desfăşurare din domeniul consolidărilor: 20 de clădiri urmează a fi consolidate; faţada clădirii Universităţii va fi reabilitată.


Dacă în ultimele aproape trei decenii în Capitală au fost reabilitate doar 20 de clădiri, Primăria Capitalei a demarat, în mai puțin de un an, prin Compania Municipală Consolidari S.A., lucrările de punere în siguranță, consolidare și reabilitare pentru 22 de clădiri din centrul orașului care necesitau reparatii urgente. Alte 45 de clădiri se află în faza întocmirii documentațiilor preliminare.
Pentru accelerarea acestui program prioritar s-au alocat anul acesta 10 milioane de euro din bugetul Primăriei Capitalei și au fost înființate structurile care să acționeze rapid și eficient, respectiv Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, care are 46 de angajati, și Compania Municipală Consolidari S.A., care are 400 de angajați”,spune Primarul General al Capitalei.
Rezultate pentru bucureșteni. Anul doi (Partea a III-a)


Dacă în ultimele aproape trei decenii în Capitală au fost reabilitate doar 20 de clădiri, Primăria Capitalei a demarat, în mai puțin de un an, prin Compania Municipală Consolidari S.A., lucrările de punere în siguranță, consolidare și reabilitare pentru 22 de clădiri din centrul orașului care necesitau reparatii urgente. Alte 45 de clădiri se află în faza întocmirii documentațiilor preliminare.Pentru accelerarea acestui program prioritar s-au alocat anul acesta 10 milioane de euro din bugetul Primăriei Capitalei și au fost înființate structurile care să acționeze rapid și eficient, respectiv Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, care are 46 de angajati, și Compania Municipală Consolidari S.A., care are 400 de angajați.#DeDoarDoiAni #RezultatePentruBucuresteni


Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 15 Iulie 2018

spanwidth:460px !important
iframemargin:0
!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments