X

Un LIKE contează mult pentru noi

Victor Ponta sare în apărarea primarului PSD, care l-a SFIDAT pe Liviu Dragnea: PSD se poate elibera


Liderul Pro România, Victor Ponta, salută gestul primarului care a semnat petiția ”Fără penali în funcții publice” și care l-a sfidat atfel pe Liviu Dragnea. Ponta consideră că mai există șanse ca PSD să se elibereze de sub dominația lui Dragnea și a oamenilor din jurul său.


Citește și: Traian Băsescu o DISTRUGE pe Viorica Dăncilă: Vă rog, plecați! Ne umpleți de un val de PENIBIL


“Am spus şi îmi menţin declaraţia, în sensul în care cred că PSD are oameni foarte valoroşi, cred că putem să punem în orice moment, dacă prin Coaliţie se hotărăşte lucrul ăsta, prin votul în Parlament, putem să numim în orice moment un alt preşedinte al Camerei Deputaţilor. Eu cred că pentru partid, pentru noi toţi şi pentru partid în special, plecarea, înlocuirea, cum vreţi să îi spuneţi, cred că ar fi un lucru care ar ajuta foarte mult partidul. Dar este o părere personală”, a afirmat Fănuţ Costea.


In PSD mai exista oameni care nu se lasa cumparati sau speriati de Dragnea – daca insa ei vor fi acoperiti de gasca de hoti si politruci care formeaza “Curtea de la Scrovistea” tot Partidul va fi blamat si sanctionat la vot!


Eu nu mai cred ca PSD se poate elibera din captivitatea Grupului Infractional de la Teldrum/ pentru toti oamenii dezamagiti care insa mai au onoare si speranta am construit ca alternativa #ProRomania ! Sunt convins ca multi vor avea curaj si incredere sa vina alaturi de noi.”, scrie Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.


 


No comments