X

Un LIKE contează mult pentru noi

Viceprimarul din Alexandria, către posesorul autoturismului cu număr ”M…EPSD”: Să aibă grijă că chinezii nu fac mici numai din câini


Viceprimarul municipiului Alexandria, Teleorman, Gică Anghel (PSD), a postat pe contul de Facebook injurii și o amenințare la adresa lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..EPSD”, relatează jurnalista Carmen Dumitrescu în publicația ”Realitatea de Teleorman”.


”Frustratul ăla cu mașina din Suedia cu nr. ….PSD, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia și mai ales să aibă grijă că chinezii nu fac mici nu numai din câini”, a scris Anghel pe Facebook.


Contactat de jurnalista Carmen Dumitrescu, viceprimarul din Alexandria a spus ”că nu înțelege care e problema și că are libertatea să scrie ce vrea, atâta vreme cât și ceilalți fac la fel”.


”Când i-am atras atenția că e viceprimar și că un astfel de limbaj nu e chiar dezirabil din poziția lui, Gică Anghel a întors-o și a precizat că putea posta oricine de pe contul lui, telefonul fiind la dispoziția familiei și a cunoscuților. De altfel, a întrebat dacă nu se poate întâmpla oricui să-și lase telefonul prin diverse locuri, astfel încât să se trezescă cu diverse postări pe Facebook”, mai relatează Carmen Dumitrescu.


Ulterior, Gică Anghel și-a șters postarea de pe Facebook.


(Sursa foto: Realitatea de Teleorman)


Curat neconstituțional, da’ umflați-l! 


 

No comments